No-nonsense arbodienstverlening

Direct ARBO bestaat uit een gedreven team met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van verzuimbegeleiding en bedrijfsgezondheidszorg. Wij nemen iedere verzuimmelding vanaf de eerste dag serieus en zoeken direct naar passende oplossingen om uw werknemer snel en effectief te re-integreren. Uitgangspunt hierin is dat wij kijken naar de mogelijkheden van werknemer. Wat kan uw werknemer nog wel en hoe kan dit efficiënt worden ingezet binnen uw organisatie. Onze inzet hierin kan helemaal naar uw wensen worden aangepast, arbozorg is in onze visie dan ook altijd maatwerk.

Direct

Het woord “DIRECT” is hierbij ons speerpunt. Geen grote "logge" arbodienst, maar een snelle en wendbare partner. Ongevraagd leveren wij de kwaliteit zoals het hoort bij een echte arbodienst.

Pro-actief werken, aandacht voor vitaliteit en uw medewerker betrekken bij het werken aan het eigen herstel, draagt bij aan een blijvend laag verzuim. Wij leveren meteen en gaan direct voor u aan de slag, ook zonder contract.

Kwaliteit

Direct ARBO staat voor kwaliteit. Het team deskundigen verliest naast het correct uitvoeren van de wettelijke eisen uiteraard ook het praktische gedeelte, de invulling hiervan niet uit het oog.

Met de expertise en de ruime ervaring in ons vakgebied weten wij waar knelpunten en zitten en hoe we deze moeten voorkomen.

Iemand snel re-integreren is niet moeilijk, maar om iemand duurzaam te re-integreren... Daar heb je de beste professionals voor nodig. Welkom !

Maatwerk

Geen mens, geen bedrijf en geen Arbodienst is hetzelfde. Daarom geloven wij niet in een standaard pakket voor dienstverlening.

Met iedere klant gaan wij in gesprek om te inventariseren wat de wensen en mogelijkheden zijn. Daarnaast willen wij weten hoe uw bedrijf werkt, zodat we een beeld kunnen vormen van eventuele risico's in uw organisatie en welke cultuur er heerst.

Alles is bij ons mogelijk.Wij geven altijd een eerlijk advies en komen samen met u tot een perfect plan van aanpak om uw verzuim de baas te zijn.

Landelijke dekking

De beste bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en overige deskundigen staan klaar om u van dienst te zijn. Met een landelijke dekking, dus ook bij u in de buurt.

U vindt ons in heel Nederland.