Direct Contact | Direct Resultaat | Direct Geregeld

Direct

Direct ARBO bestaat uit een gedreven team met meer dan 12,5 jaar ervaring in het leveren van verzuimbegeleiding en bedrijfsgezondheidszorg. Het woord “DIRECT” is hierbij ons speerpunt. Geen grote “logge” arbodienst, maar een snelle en wendbare partner. Ongevraagd leveren wij de kwaliteit zoals het hoort bij een echte arbodienst.

Pro-actief werken, aandacht voor vitaliteit en uw medewerker betrekken bij het werken aan het eigen herstel, draagt bij aan een blijvend laag verzuim. Direct ARBO neemt iedere verzuimmelding vanaf de eerste dag serieus. Wij zoeken direct naar passende oplossingen om uw werknemer snel en effectief te re-integreren. Uitgangspunt hierin is dat wij kijken naar de mogelijkheden van werknemer. Wat kan uw werknemer nog wel en hoe kan dit efficiënt worden ingezet binnen uw organisatie. Onze inzet hierin kan helemaal naar uw wensen worden aangepast, arbozorg is in onze visie dan ook altijd maatwerk. Wij leveren meteen en gaan direct voor u aan de slag, ook zonder een contract met ons.

Kwaliteit

Direct ARBO staat voor kwaliteit. Het team deskundigen verliest naast het correct uitvoerend van de wettelijke eisen uiteraard ook het praktische gedeelte, de invulling hiervan niet uit het oog. Direct ARBO doet het goed. Met de expertise en de ruime ervaring in ons vakgebied weten wij waar knelpunten en zitten en hoe we deze moeten voorkomen. Naast kwaliteit leveren wij ook snelheid, want hoe sneller een werknemer start met re-integratie, hoe minder kosten voorde werkgever. Iemand snel re-integreren is niet zo lastig, maar om iemand snel en duurzaam te re-integreren….. hiervoor heb je de beste professionals nodig, zoals wij, bij Direct ARBO.

Maatwerk

Geen mens is hetzelfde, geen werkgever is hetzelfde en geen Arbodienst is hetzelfde. Daarom geloven wij niet in een standaard pakket voor dienstverlening. Met iedere klant gaan wij in gesprek om te inventariseren wat de wensen en mogelijkheden zijn. Daarnaast willen wij weten hoe uw bedrijf werkt, zodat we een beeld kunnen vormen van eventuele risico’s in uw organisatie en welke cultuur er heerst. Alles is bij ons mogelijk.Wij geven altijd een eerlijk advies en komen samen met u tot een perfect plan van aanpak om uw verzuim de baas te zijn.

Landelijk

De beste bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en overige deskundigen staan klaar om u van dienst te zijn. Met een landelijke dekking, dus ook bij u in de buurt.