Verzuimbeleid op maat

U bent hier niet toevallig, want u zoekt naar een nieuwe arbodienstverlener. Of het nu gaat om het ontbreken van een arbodienst of de wens om over te stappen van uw huidige arbodienstverlener, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren arbodienstverlening op maat, volgens uw specifieke wensen en afgestemd op uw verzuimbeleid en organisatie. We delen graag tips en trucs om dit optimaal te organiseren, zodat u snel weer op koers bent.

Het inrichten van een verzuimbeleid kan op diverse manieren plaatsvinden, en de keuze ligt bij u. We begrijpen dat verschillende factoren een rol spelen, zoals tarieven, doorlooptijden, klantgerichtheid, bereikbaarheid en beschikbaarheid van spreekuurlocaties. We gaan graag het gesprek met u aan om een voorstel te doen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Bovendien hebben we op basis van ervaring 3 “standaard” inrichtingen samengesteld om u snel te helpen bij het maken van een keuze en om een inschatting te geven van de investeringskosten. Eventuele aanvullende diensten worden gefactureerd volgens onze actuele tarieven.

Standaard inrichtingen verzuimbeleid

Slim

Met deze inrichting legt u op een slimme manier de basis voor uw verzuimbegeleiding. Op basis van eigen regie bepaalt u de te nemen acties. Hiermee voldoet u aan de minimale eisen van de Nederlandse wetgeving. Dit geeft u niet alleen de nodige flexibiliteit, maar stelt u ook in staat om de regie te behouden over het verzuimproces binnen de kaders van de wetgeving. We ondersteunen u graag bij het optimaal benutten van deze inrichting, zodat u doeltreffend en in lijn met de wettelijke eisen kunt omgaan met verzuim in uw organisatie.

Beschikbaar voor
Alle bedrijven

Kosten
Jaarlijkse bijdrage Basiscontract
U betaald per verzuimmelding 

Inclusief
Basiscontract
Toegang en gebruik verzuimsysteem

Geen verzuim = Geen kosten

BASIS

Met deze inrichting is de basis gelegd voor verzuimbegeleiding met ondersteuning van onze software. U vergeet niet meer de wettelijke termijnen en bent altijd op tijd met uw taken. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een gestroomlijnde verzuimbegeleiding, waarbij de ondersteuning van onze software u helpt om altijd in overeenstemming te zijn met de wettelijke termijnen. Zo kunt u zich concentreren op effectieve en tijdige acties bij verzuim, zonder zorgen over het naleven van wettelijke verplichtingen. Wij staan paraat om ervoor te zorgen dat uw verzuimbegeleiding soepel verloopt.

Beschikbaar voor
Alle bedrijven
Minimale afname van 5 medewerkers

Kosten
Basiscontract is GRATIS
Gebruikersbijdrage per werknemer p/m
Verzuimmeldingen zijn gratis

Inclusief
Basiscontract met Poortwachter ondersteuning
Toegang en gebruik verzuimsysteem

BASIS +

U wenst standaard taken door ons uit te laten voeren bij verzuim en intensief overleg is voor u een must. Deze inrichting biedt u de volledige ondersteuning die u nodig heeft. Met deze aanpak verzorgen wij standaard taken in het verzuimproces, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering. Tegelijkertijd verzekeren wij u van intensief overleg om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening naadloos aansluit op uw specifieke behoeften en wensen. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen en samen te werken aan een succesvol verzuimbeleid voor uw organisatie.

Beschikbaar voor
Alle bedrijven
Minimale afname van 5 medewerkers

Kosten
Basiscontract is GRATIS
Gebruikersbijdrage per werknemer p/m
Verzuimmeldingen zijn gratis

Inclusief
Basiscontract met Poortwachter bewaking door verzuimconsulent
Telefonisch contact met werknemer <48 uur
Telefonisch overleg met werkgever
Opstellen Plan van aanpak en bijstellingen
Opvragen lopende dossiers arbodienst
Melding 42e wk UWV
Verzuimrapportages
Melding verzekeraar
Uitnodiging / planning
10% korting op huisbezoeken
10% korting op verzuimconsulent

Geïnteresseerd in bovengenoemde inrichtingen of heeft u liever een inrichting op maat?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat en ontvang deze samen met onze tarieven.
Mediation en driegesprek
Service Team
088 - 83 77 890